NORDIS Paluszki Rybne z Fileta 300 g
Opis
PALUSZKI RYBNE Z FILETA 300 g Paluszki rybne z fileta w chrupiącej panierce.
SKŁADNIKI: filety z ryb białych: mintaj, morszczuk (61%), panier sypki (mąka pszenna, woda, przyprawy: papryka, kurkuma; sól, drożdże), olej roślinny, woda, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, grysik ryżowy, sól.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Sposób przygotowania w piekarniku: Rozgrzać piekarnik do temperatury 230°C, piec paluszki 10-12 minut. Sposób przygotowania we frytkownicy: Rozgrzać olej do temperatury 180°C. Smażyć paluszki w rozgrzanym tłuszczu 3-5min. Sposób przygotowania na patelni : Rozgrzać tłuszcz. Smażyć paluszki na średnim ogniu przez 5-8 minut, kilkakrotnie przewracając.